Nadine van Santen

Voorzitter

Tilburg University studente met affiniteit voor reizen 

Als studente kwam ik tijdens de zomer van 2017 voor het eerst in aanraking met de Rotaryclubs en Rotaractclubs. Namens de Rotary heb ik twee fantastische kampen in Itali√ę en Taiwan meegemaakt. Terugkomend van het kamp in 2018 besloot ik opzoek te gaan naar een Rotaract club in mijn omgeving, om actief lid te worden. Als een Rotaracter ben ik instaat om samen met een gezellige groep studenten en young professionals lokaal iets te betekenen voor de inwoners van Breda die een helpende hand goed kunnen gebruiken. Deze inwoners worden bijvoorbeeld geholpen doormiddel van fundraisings-of doe projecten. Als Rotaracter ben ik niet alleen maatschappelijk betrokken, maar zie ik de kans om mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om de komende jaren iets te betekenen binnen Rotaract Breda.