Boterletter actie 2020

Net zoals voorgaande jaren heeft Rotaract Club Breda ook tijdens de Sinterklaasdagen in 2020 weer een mooie actie georganiseerd; verkoop van ambachtelijke boterletters en staven. Deze delicatessen zijn heerlijke Sinterklaasattenties. Het is ook een leuke geste voor uw relaties. Met de aankoop van een boterletter of staaf werd ook een goed doel gesteund! Dit jaar is gekozen voor Beidehand® dagbesteding kunstatelier in Princenhage te Breda. De delicatessen zijn gebakken door luxe Bakkerij Van Boxel uit Breda.

Beidehand® is een dagbesteding kunstatelier voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, die affiniteit met kunst/creativiteit hebben. Het is een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien en daardoor meer levensvreugde en eigenwaarde krijgen. Voor mensen met (licht) verstandelijke beperking, dementie en (eenzame) mensen uit de buurt. Kleinschaligheid, veiligheid, uitgaan van de talenten die iedereen in zich heeft en vooral uitgaan van mogelijkheden zijn belangrijke factoren voor Beidehand®. Samen iets moois maken en creëren met beide handen.

Meer informatie is te vinden op de website www.beidehand.nl

We hebben met deze actie € 570,- opgehaald. De opbrengst werd enthousiast in ontvangst genomen door Marjolein & Ellen.