Paaseieren actie 2021

Vanaf dit jaar heeft Rotaract Club Breda een nieuwe actie opgezet voor tijdens de paasdagen; het verkopen van zakjes chocolade paaseitjes. Met de aankoop van een zakje wordt ook een goed doel gesteund! Ditmaal is gekozen voor Het Annahuis in Breda.

Het Annahuis is een laagdrempelige ontmoetingsplek aan de Haagweg 3 in Breda. Iedereen is welkom op de inloop, de Annakeuken of het Atelier. Ook mensen met een vraag of verhaal kunnen bij het Annahuis aankloppen en ondersteuning krijgen. Vanwege Corona is het Annahuis nu alleen open voor dak- en thuislozen. Er is koffie, internet, een computer, een warme maaltijd en zo nodig krijgen zij een slaapzak en kleding.

De Rotaract Club Breda heeft een Paaseierenactie georganiseerd voor het Annahuis. De opbrengst gaat in de noodpot waar Het Annahuis de warme maaltijden en toiletartikelen van betaalt en soms mensen in natura helpt om hun situatie te verbeteren bijvoorbeeld door de reiskosten voor een sollicitatiegesprek te betalen.

Kijk voor meer informatie op www.annahuis.nl of ga een keer langs.